logo

Manager Privacy & GDPR Consultancy - PwC


Amsterdam -
Als Manager Privacy Consultancy help je onze klanten om te gaan met de uitdagingen die gepaard gaan met de snel digitaliserende wereld.


Wij willen onze Cyber Security, Forensics & Privacy-praktijk graag snel uitbreiden. Daarom zijn we op zoek naar ervaren consultants met een passie voor strategische en technologische mogelijkheden om de rol van cybersecurity, privacy en gegevensbescherming in onze digitale wereld te verbeteren.

Onze Cyber Security, Forensics & Privacy praktijk (CF&P)

Dit team is erop gericht de maatschappij veiliger te maken voor grote nationale en internationale organisaties. Samen met 150 andere professionals in heel Nederland werk je aan toonaangevende en baanbrekende projecten die alle aspecten van cybersecurity bestrijken: van Ethical Hacking tot dreigingsdetectie en forensisch onderzoek, van het voorkómen tot het oplossen van cybercrime, van Privacy, Compliance, Policy & Governance, Security Architecture en implementatie tot Identity en Access Management.

Wil je in onze CF&P-praktijk duiken? Kijk dan eens naar onze diverse competence teams op: https://www.pwc.nl/nl/carriere/next-digital-leader.html

Hoe ziet je werk eruit?
Als Manager Privacy Consultancy help je onze klanten om te gaan met de uitdagingen die gepaard gaan met de snel digitaliserende wereld. Je helpt onze klanten bij het bereiken hun digitale ambities door hen te adviseren over het beheersen van de risico’s die gepaard gaan met het beschermen van persoonsgegevens.

Je bent een sparringpartner voor het bestuur van onze klanten over een breed scala aan onderwerpen, zoals Privacy by Design, het opzetten en uitvoeren van een privacy programma, het uitvoeren van Privacy Impact Assessments en het leiden van complexe implementatieprojecten op het gebied van privacy en security.

Je hebt een leidinggevende rol in projecten en programma’s, waarin je junior collega’s begeleidt.

Jij zoekt binnen PwC de verbinding met andere disciplines en industrieën om voor onze klanten een betere oplossing te realiseren. Jij fungeert mede als coach en spart met hen over werkzaamheden, ideeën en voorstellen.

Wie ben je?
Je bent een ervaren consultant op het gebied van privacy en security en toe aan een nieuwe uitdaging. Je bent ervaren in het overbruggen van de afstand tussen privacy wet- en regelgeving en de implementatie van gebruiksvriendelijke technologieën en diensten. Je wilt nieuwe kennis opdoen, je opgedane kennis delen, je netwerk uitbreiden en het beste uit jezelf en je collega’s halen.

 • Je beschikt over een afgeronde WO-opleiding
 • Het hebben van een CIPP/E, CIPP/IT, CISSP of CISM certificering is een pré
 • Je hebt relevante ervaring en/of grote interesse in privacy en security projecten op het gebied van privacy enhancing technologies, Privacy by Design, beveiliging van persoonsgegevens, pseudonimiseren/anonimiseren, privacy tooling, etc.
 • Je beschikt over minimaal 4-7 jaar relevante werkervaring als privacy consultant of ‘Data Protection Officer’
 • Het hebben van werkervaring in de publieke sector en met name de Rijksoverheid is een pré
 • Goed gevoel voor het signaleren van kansen bij cliënten
 • Je toont interesse en nieuwsgierigheid naar onderzoek en implementatie van innoverende initiatieven, ideeën en concepten
 • Je bent gedreven en hebt een duidelijke mening die je graag wilt delen met anderen
 • Je wilt investeren in je eigen ontwikkeling en die van anderen
 • Sterk ontwikkelde analytische en communicatieve vaardigheden zowel in woord als in geschrift
 • Zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden we je?
Wij bieden jou de unieke kans om onze Cyber Security, Forensics & Privacy-praktijk in zijn volle omvang te leren kennen. Op die manier zal je een sterk netwerk opbouwen. We besteden veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling, zowel in je werk als via diverse soft-skills-trainingen.

Bij PwC kun je rekenen op uiteenlopende klanten, inspirerende collega’s en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden met aandacht voor jouw groei en werk/privé-balans.

Wie zijn we?
Wij zijn PwC, opgericht in 1849. Door verschillende fusies zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde zakelijke dienstverlener met activiteiten op het gebied van Digital Technology, Assurance, Tax en Advisory. Wij bedienen een breed scala aan sectoren en klanten.

Wij hebben 223.000 mensen in dienst, verdeeld over 157 landen. Bij PwC Nederland werken in totaal ruim 4.700 mensen. Ons bestaansrecht en onze purpose is ‘building trust in society en solving important problems’. Dit uit zich in onze manier van werken en in wie wij zijn, waarbij onze waarden – Act with integrity, Make a difference, Care, Work together en Reimagine the possible – centraal staan.

Solliciteer nu!
Heb je interesse in deze vacature en denk je dat jij de aangewezen persoon bent voor deze functie? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier. Uiterlijk twee weken nadat je je sollicitatie hebt ingediend (inclusief je CV, motivatiebrief en cijferlijsten), nemen wij contact met je op over de voortgang van je sollicitatie.

Locatie:
Amsterdam
Meer informatie:

Heb je vragen over deze vacature? Neem gerust contact op.

contactpersoon
 
Contact:
Minka van den Burg
Recruiter
t. +31(0)88 792 68 01
E-mail
Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Manager Privacy & GDPR Consultancy bij PwC in Amsterdam inclusief CV, motivatiebrief en cijferlijsten via deze directe sollicitatielink.

 
 
Vacature geplaatst op 10-12-2018