logo

Senior Associate Privacy Law - PwC


Amsterdam -
Samen met je (inter)nationale collega’s houd jij je bezig met privacyrechtelijke en aanverwante vraagstukken.


Ben jij ondernemend, ben je praktisch ingesteld en heb je relevante werkervaring op het gebied van privacyrecht? Solliciteer dan op de vacature Senior Consultant Privacy voor het Legal Services team in Amsterdam.

Wie ben je?

  • Je hebt een afgeronde WO-opleiding Nederlands recht;
  • Je bent bij voorkeur een (oud) advocaat en beschikt over 2 tot 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van privacyrecht bij een (middel)groot advocatenkantoor;
  • Je bent een teamspeler, energiek, klantgericht, outgoing en hebt gevoel voor relatiebeheer en commercie;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, waaronder een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je vindt het leuk op een praktische en creatieve manier nieuwe vraagstukken te analyseren en op te lossen.

Hoe ziet je werk eruit?
Als Senior Consultant Privacyrecht ben je onderdeel van ons energieke Legal team dat een ambitieuze groeistrategie kent. Je werkt nauw samen in dossiers, niet alleen met ervaren privacyjuristen maar ook met collega’s van andere disciplines, zowel in Nederland als wereldwijd. Samen met je (inter)nationale collega’s houd jij je bezig met privacyrechtelijke en aanverwante vraagstukken. Je gaat mee naar in- en externe besprekingen en bent dikwijls al in een vroeg stadium bij projecten betrokken. Het werk is divers, waarbij je zowel adviseert als implementeert. Een belangrijk deel van je tijd besteed je aan internationale, multi-compentence projecten. Tevens verleen je ad-hoc advies. Je wordt ingeschakeld bij privacy assessments, privacy compliance trajecten, opstellen van privacy policies en overnames. Je adviseert ondernemingen over privacy vraagstukken, de Europese privacy verordering en de wet meldplicht datalekken. Je werkt vanuit kantoor Amsterdam en bent, afhankelijk van de opdracht, met enige regelmaat werkzaam op andere locaties van PwC. Daarnaast bestaat de kans dat je wordt gevraagd om een project deels uit te voeren op locatie van de klant, veelal in Nederland, maar allicht ook in het buitenland.

Wat bieden we je?
Als je bij PwC gaat werken, kun je rekenen op diverse klanten, inspirerende collega’s en uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven. Je krijgt een veelzijdige, afwisselende functie op het gebied van het privacyrecht bij een gerenommeerde internationale organisatie; Je hebt een uitdagende rol, zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid, waarbij je nauw samenwerkt met ervaren juristen en collega’s van andere disciplines; We besteden veel aandacht aan opleiding en ontwikkeling, zodat je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk groeit; Je kunt rekenen op uitstekende loopbaanmogelijkheden.

Wie zijn we?
Wij zijn PwC, opgericht in 1849. Door verschillende fusies zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde zakelijke dienstverlener met activiteiten op het gebied van Digital Technology, Assurance, Tax en Advisory. Wij bedienen een breed scala aan sectoren en klanten.

Wij hebben 223.000 mensen in dienst, verdeeld over 157 landen. Bij PwC Nederland werken in totaal ruim 5.000 mensen. Ons bestaansrecht en onze purpose is ‘building trust in society en solving important problems’. Dit uit zich in onze manier van werken en in wie wij zijn, waarbij onze waarden – Act with integrity, Make a difference, Care, Work together en Reimagine the possible – centraal staan. Meer achtergrondinformatie over ons vind je op onze website.  

PwC Legal Services valt binnen een van de grootste internationale juridische netwerken met 2.500 PwC juristen in 85 landen. In Nederland werken meer dan 40 professionals vanuit Amsterdam en Rotterdam. Je werkt in een inspirerende internationale werkomgeving met tal van andere PwC disciplines waaronder fiscalisten, consultants en financiële professionals. Hierdoor voorzie je jouw klanten niet alleen van juridisch advies, maar bied jij hun ook geïntegreerde en innovatieve maatwerkoplossingen.

Solliciteer nu!
Heb je interesse en voldoe je aan alle functie-eisen? Op het moment dat we je sollicitatie ontvangen, zullen we starten met de selectieprocedure.

Locatie:
Amsterdam
Meer informatie:

Heb je vragen over deze vacature bel of mail me gerust.

contactpersoon
Linkedin
 
Contact:
Desi de Bruin Msc
Senior Recruiter Tax & Legal
t. +31 (0)88 792 62 03
E-mail
Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Senior Associate Privacy Law bij PwC in Amsterdam inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
 
Vacature geplaatst op 5-12-2018