logo

Manager Privacyrecht - PwC


Amsterdam -
Als Manager Privacy Law ben je onderdeel van ons energieke Legal team dat een ambitieuze groeistrategie kent. Je werkt nauw samen in dossiers, niet alleen met ervaren privacyjuristen maar ook met collega’s van andere disciplines, zowel in Nederland als wereldwijd.


Ben jij ondernemend, ben je praktisch ingesteld en heb je relevante werk- en management ervaring op het gebied van privacyrecht? Solliciteer dan op de vacature Manager Privacy Law voor het Legal Services team in Amsterdam.

Vereisten

 • Je hebt een afgeronde WO-opleiding Nederlands recht;
 • Je bent bij voorkeur een (oud) advocaat en beschikt over minimaal 4 jaar relevante werkervaring op het gebied van privacyrecht bij een (middel)groot advocatenkantoor;
 • Je bent een teamspeler, energiek, klantgericht, outgoing en hebt gevoel voor relatiebeheer en commercie;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, waaronder een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je vindt het leuk op een praktische en creatieve manier nieuwe vraagstukken te analyseren en op te lossen.

Verantwoordelijkheden

Als Manager Privacy Law ben je onderdeel van ons energieke Legal team dat een ambitieuze groeistrategie kent. Je werkt nauw samen in dossiers, niet alleen met ervaren privacyjuristen maar ook met collega’s van andere disciplines, zowel in Nederland als wereldwijd. Samen met je (inter)nationale collega’s houd jij je bezig met privacyrechtelijke en aanverwante vraagstukken. Je gaat mee naar in- en externe besprekingen en bent dikwijls al in een vroeg stadium bij projecten betrokken. Het werk is divers, waarbij je zowel adviseert als implementeert. Een belangrijk deel van je tijd besteed je aan internationale, multi-competence projecten. Tevens verleen je ad-hoc advies. Je wordt ingeschakeld bij privacy assessments, privacy compliance trajecten, opstellen van privacy policies en overnames. Je adviseert ondernemingen over privacy vraagstukken, de Europese privacy verordening en de wet meldplicht datalekken. Je werkt vanuit kantoor Amsterdam en bent, afhankelijk van de opdracht, met enige regelmaat werkzaam op andere locaties van PwC. Daarnaast bestaat de kans dat je wordt gevraagd om een project deels uit te voeren op locatie van de klant, veelal in Nederland, maar allicht ook in het buitenland.

Wat bieden wij

Je carrière is wat het is: van jou. Jij beslist. Wij bieden je de kansen voor een uitdagende baan die er toe doet. Om het maximale uit jezelf te halen. Vertrouwen opbouwen in de samenleving en bijdragen aan het oplossen van belangrijke problemen. Daarnaast word je intensief gecoacht en is er ruimte voor je eigen ambitie en persoonlijke keuzes. Wij bieden toegang tot een wereldwijd netwerk waarin je kennis, ideeën en vragen kunt uitwisselen met ervaren professionals in jouw eigen gebied en andere disciplines. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gericht op jouw groei en balans tussen werk en privé. Dit is wat je van ons kunt verwachten:

 • Uitgebreide coaching met een focus op je persoonlijke ontwikkeling;
 • Uitstekend onderwijs en (internationale) trainingsmogelijkheden;
 • Flexibel werken;
 • Een open cultuur waarin je kunt oefenen met het geven en ontvangen van feedback;
 • Mogelijkheid om in het buitenland te werken om internationale ervaring op te doen;
 • Speel een belangrijke rol bij het helpen van onze klanten bij trending-onderwerpen zoals de transformatie van digitale bedrijfsmodellen en de acceptatie van opkomende technologie;
 • Teamevenementen zoals ski-evenementen;
 • De mogelijkheid om bij te dragen aan verschillende interne projecten zoals Corporate responsibility, verschillende specifieke netwerken, diversiteit, innovatie en / of rekrutering;
 • iPhone, laptop en lease-auto of compensatie;
 • 32 vakantiedagen.

Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan alle functie-eisen? Solliciteer dan meteen! Wij ontvangen graag de volgende documenten:

 • CV;
 • Motivatiebrief.
Locatie:
Amsterdam
Meer informatie:

Voor vragen kan je contact opnemen met onze Recruiter Larissa Oosterbaan.

contactpersoon
 
Contact:
Larissa Oosterbaan
Recruiter
t. +31 683150801
E-mail
Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Manager Privacyrecht bij PwC in Amsterdam inclusief CV en motivatiebrief via deze directe sollicitatielink.

 
Vacaturenummer: 127037WD
 
Vacature geplaatst op 9-7-2022 10:25:21