logo

Privacy Officer - NN


Den Haag -
Als Privacy Officer ondersteun je de DPO bij de ontwikkeling, onderhoud en toezicht op de implementatie van het privacy beleid binnen de onderdelen van Nationale Nederlanden Bank (NN Bank).


Wil jij een baan met impact bij een dynamische bank? Weet jij waar privacy risico’s én kansen liggen en kun jij de belangen van alle stakeholders – waaronder onze klanten – wegen? Sta je verder bekend om je goed onderbouwde en onafhankelijke mening? Dan zien we jouw sollicitatie op deze uitdagende rol in ons DPO team graag tegemoet!

Het salaris voor deze functie betreft tussen de €4200,- en €6000,- afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Dit is op basis van een 36-urige werkweek, exclusief een 13e maand en vakantiegeld.

Jouw impact als Privacy Officer bij NN

Als Privacy Officer ondersteun je de DPO bij de ontwikkeling, onderhoud en toezicht op de implementatie van het privacy beleid binnen de onderdelen van Nationale Nederlanden Bank (NN Bank).

Wat je gaat doen

 • Het informeren en adviseren van NN Bank over haar verplichtingen op grond van de Europese en Nederlandse privacyregelgeving en de vertaling daarvan in concrete eisen.
 • Het creëren van awareness binnen NN Bank ten aanzien van gegevensbescherming en de op dat vlak geldende en toekomstige regelgeving, onder meer door kennisdeling binnen de organisatie.
 • Het toezien op de naleving van de privacyregelgeving en het interne beleid op dat vlak binnen NN Bank.
 • Het adviseren over de implicaties van privacyregelgeving voor nieuwe producten, diensten, en applicaties.
 • Het uitvoeren van een aantal andere uit de GDPR voortvloeiende taken, waaronder het verstrekken van advies met betrekking tot de DPIA, alsmede het toezien op het bijhouden van het dataregister en beoordelen van data-incidenten.

Met wie je werkt

Als Privacy Officer ondersteun je de DPO en maak je deel uit van het DPO team van NN Bank. Met de DPO ondersteun je NN Bank bij het managen van (potentiële) privacy risico’s en kansen. Er wordt een scala aan uitdagende privacy gerelateerde werkzaamheden verricht met oog voor de veranderende (juridische) wereld om ons heen.

Wat je meebrengt

 • Afgeronde HBO/ WO opleiding, bij voorkeur in een juridische richting en minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • Ruime kennis op het gebied van de privacywetgeving en de praktijk inzake gegevensbescherming.
 • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Sterk in planning en organisatie en onafhankelijk en kritisch.
 • Bij voorkeur ervaring met IT, informatiebeveiliging, compliance en bedrijfsprocessen binnen de financiële sector.

Blijf je ontwikkelen

Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen. We geven je de ruimte en het vertrouwen om te groeien in je carrière en als mens. Wij helpen je hierbij met:

 • Volop training- en opleidingsmogelijkheden in ons Learning & Development Centre
 • Een groot (internationaal) netwerk van collega’s die graag hun kennis met je delen
 • De autonomie om je eigen ontwikkelroute te bepalen

Arbeidsvoorwaarden die bij jou passen

Jij bent meer dan alleen een collega en dat snappen we bij NN heel goed. Je hebt verschillende rollen in het leven en daar horen keuzes bij. Wij stellen je in staat arbeidsvoorwaarden te kiezen die voor jou belangrijk zijn. Denk aan het bijkopen van extra vakantiedagen en flexibele werktijden. Je maakt met je leidinggevende en collega’s afspraken over tijd- en plaats onafhankelijk werken, zodat je je werkritme aan kunt passen aan je privé-wensen. Ook thuiswerkvergoedingen voor internet en een goede werkplek horen daarbij. Daarnaast krijg je bij ons:

 • Collectieve pensioensregeling met een eigen bijdrage van slechts 6%
 • 194,4 verlofuren op basis van een werkweek van 36 uur  (dat zijn 27 vakantiedagen bij een werkweek van 5 dagen) en één Diversiteitsdag
 • 13de maand en vakantiegeld wordt maandelijks uitbetaald bij je salaris
 • NS Business Card 2e klas, waarmee je 7 dagen per week onbeperkt kunt reizen. Reis je liever met eigen vervoer? Dan kun je de gemaakte zakelijke- en woon-werk kilometers declareren.

Bij NN werken we hybride. Deels vanuit huis en deels op kantoor. Teams ontmoeten elkaar digitaal, fysiek of hybride. Je spreekt samen met je team af wat het beste past. We hebben onze kantoren zo ingericht dat er voor elk type werk een passende plek is. De officiële standplaats van deze functie is Den Haag.

Den Haag:

Als Privacy Officer werk je vanuit ons mooie kantoor in Den Haag. Direct naast de A12, maar ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wil je even uitwaaien? Pak de tram of (ov-)fiets en in een klein half uurtje ben je op het strand.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij enthousiast over deze vacature en denk je dat je goed past in het team en bij NN? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent, wat jou beweegt en wat jij kunt bijdragen in deze functie bij NN.

Solliciteer direct!

Heb je nog vragen over de vacature of de procedure? Bel of stel je vraag via WhatsApp aan Chantal Verhagen, Recruiter, via 06-30272713 en chantal.verhagen@nn.nl

Het gaat hier om een permanente positie. Een kandidaat ontvangt een contract van NN en we staan niet open voor interim/freelance opdrachten en/of kandidaten of acquisitie door bureaus. Alvast bedankt voor je begrip.  

Locatie:
Den Haag
Meer informatie:

Heb je nog vragen over de vacature of de procedure? Bel of stel je vraag via WhatsApp aan Chantal Verhagen, Recruiter.

contactpersoon
Linkedin
 
Contact:
Chantal Verhagen
Recruiter
t. +31 (0)70 513 8053
m. +31 (0)6 3027 2713
E-mail
Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Privacy Officer bij NN in Den Haag inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
Vacaturenummer: REQ2680668
 
Vacature geplaatst op 12-7-2022 09:04:42