logo

Senior IT Advisor - Technology Risk Assurance - EY


Amsterdam -
Als IT-adviseur help je organisaties met de beheersing van IT-risico’s in al hun facetten. Je leert organisaties goed kennen en je bent in staat jouw kennis en ervaring met deze organisaties te delen.


Bij EY krijg je de kans om een carrière op te bouwen die net zo uniek is als jij, met een internationale omgeving, ondersteuning, inclusieve cultuur en technologie om de beste versie van jezelf te worden. We rekenen op jouw unieke stem en perspectief om EY te helpen nog beter te worden. Sluit je bij ons aan en bouw een uitzonderlijke ervaring voor jezelf op, en een beter werkende wereld voor iedereen.     

EY Technology Risk Nederland is een team van ongeveer 170 IT-auditors die zich bezighouden met de IT-beheersing binnen organisaties. Door alle nieuwe technologische ontwikkelingen is ons vakgebied continu in beweging. En juist in deze context ondersteunen wij onze cliënten met IT-risicobeheersing, bij transformaties, en het bieden van assurance over technologie in al zijn facetten. Gegeven het feit dat Nederland één van de meest gedigitaliseerde landen van de wereld is, is dit een zeer maatschappelijk relevante rol.

In Nederland heeft Technology Risk vestigingen in met name Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Den Haag, Utrecht, Zwolle en Groningen. Natuurlijk voeren wij onze werkzaamheden niet alleen uit vanuit onze kantoren, clientbezoeken vormen een belangrijk deel van ons werk, veelal in Nederland en soms in het buitenland. Daarnaast ondersteunen wij flexibiliteit en efficiëntie van het thuiswerken.

De uitdaging

Als IT-adviseur help je organisaties met de beheersing van IT-risico’s in al hun facetten. Denk hierbij aan beheersing zoals IT- en data-governance, IT-project-risicomanagement, cybersecurity, privacy en continuïteit. Je leert organisaties goed kennen en je bent in staat jouw kennis en ervaring met deze organisaties te delen. Wij werken zowel zelfstandig als met o.a. financiële auditors, juristen en duurzaamheidsspecialisten, in diverse teams bij cliënten in verschillende sectoren.

Jouw voornaamste verantwoordelijkheden

 • Je gaat zowel zelfstandig als samen met collega’s met cliënten in gesprek en onderzoekt IT-risicobeheersing en helpt deze te verbeteren waar nodig, bijvoorbeeld door het implementeren van IT-standaarden;
 • Je brengt inzicht in de samenhang van organisatorische, financiële en technische risico’s;
 • Je krijgt de kans je IT-specialismen eigen te maken, zoals IT-governance, Cybersecurity, Privacy en SAP.

Eigenschappen die jij bezit om succesvol te zijn

 • Je bent afgestudeerd Information Management (Universitair of HBO), Business IT & Management, Informatica of een soortgelijke studie én hebt affiniteit met IT;
 • Je het al enige jaren ervaring als IT-adviseur, informatiebeveiliger, en wilt een switch maken naar een internationale organisatie; 
 • Je bent leergierig en je wilt jezelf blijven ontwikkelen;
 • Je weet je kritisch op te stellen, bent proactief en deelt graag je ervaring en kennis met collega's;
 • Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Wat wij zoeken

Iedereen is uniek. Bij EY hechten wij daarom veel waarde aan wie jij bent naast je werk. Bring yourself, build your future! Heb je interesse? Solliciteer direct door te klikken op ''Apply now'' en neem contact op met Rawaz Salaye  (Experienced Hires recruiter) via rawaz.salaye@nl.ey.com.    

Wat wij jou bieden

Het team waarin je terecht komt, de collega’s om je heen en je werkzaamheden dragen bij aan je werkplezier. Maar werken doe je niet voor niets. Daarom bieden wij jou aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Flexibel werken, dat vinden we bij EY heel gewoon. Ook bepaal je bij EY jouw eigen loopbaanontwikkeling: met energie, gedrevenheid, inlevingsvermogen en durf staat niets jouw carrière in de weg. Hoe meer je je ontwikkelt, hoe meer mogelijkheden je ontdekt om je carrière te sturen en deze net zo uniek te maken als je zelf bent. Wat je nog meer kan verwachten bij EY:

 • De mogelijkheid om door te studeren in de vorm van een post-master opleiding tot IT-auditor (titel MSc RE) of een andere relevante opleiding;
 • Wij bieden jou intensieve trainingen (hard- en soft skills) en opleidingen naast jouw werk, ondersteuning van een persoonlijke counselor en mentor en ondersteuning in tijd en geld bij opleidingen;
 • Werk aan interessante opdrachten met een sterk innovatief karakter bij een gevarieerde en uitdagende groep cliënten.

The exceptional EY experience. It’s yours to build. 

EY | Building a better working world 
EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets.  
Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate.  
 
Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today. 
An (online) assessment and a pre employment screening are part of the application procedure. 

Door wet- en regelgeving en doordat EY (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de pre employment screening uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of - indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd - Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister. 

Apply now 

 Talent community

Locatie:
Amsterdam
Meer informatie:

Voor vragen neem contact op met Rawaz Salaye  (Experienced Hires recruiter) via rawaz.salaye@nl.ey.com.    

Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Senior IT Advisor - Technology Risk Assurance bij EY in Amsterdam inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
Vacaturenummer: 1411788
 
Vacature geplaatst op 19-5-2023 15:34:04