logo

Beleidsexpert Ketenrelaties, Privacy & Recordsmanagement - Achmea


Zeist -
Als Beleidsexpert Ketenrelaties, Privacy- en Records Management Expert draag je bij aan het ontwikkelen en implementeren van beleid en procedures.


Over deze vacature

Ben jij in staat om richting te geven aan je collega's en beleid en procedures te ontwikkelen en implementeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Beleidsexpert Ketenrelaties, Privacy- en Records Management Expert draag je bij aan het ontwikkelen en implementeren van beleid en procedures. Daarnaast organiseer je trainingen en awareness activiteiten om ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van uitbestedings-, privacy- en records managementrichtlijnen.
 • Geef je collega’s richting. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van het beleid en procedures rond privacy- en records management, zoals classificatieschema’s, datakwaliteit en de bewaar- en vernietigingsschema's. Dat doe je ook middels trainingen en awareness activiteiten. 
 • Ondersteun. Je ondersteunt met het implementeren van het records management beleid. Je helpt de privacy contactpersonen binnen de bedrijfsvoering bij het uitvoeren van hun activiteiten, zoals Privacy Impact Assessments en het opstellen van verwerkingsovereenkomsten met externe verwerkers.  
 • Voorbereidend. Je bent verantwoordelijk voor een gestroomlijnde aanpak van toekomstige wet- en regelgeving op inkoop- en uitbestedingen, zoals bijvoorbeeld CS3D en DORA.
 • Help met de oplossingen. Je bent adviseur van de business rond de implementatie van het beleid en uitvoering van projecten
 • Inzicht in naleving. je bent verantwoordelijk voor het toezicht op de naleving van het beleid.
 • PMO voor onze afdeling. Er zijn al verschillende verbeterplannen en projecten gedefinieerd in het jaarplan, waarbij jouw coördinatie, ondersteuning en input van essentieel belang zal zijn om dit succesvol af te ronden.

De afdeling

Contract- & Businessmanagement is een relatief nieuwe afdeling binnen Achmea Investment Management.

De voornaamste onderdelen van deze afdeling zijn Sourcing- & Vendormanagement (waaronder contractmanagement) en Business- & Contractual Riskmanagement (waaronder privacy- en records management en 1e lijns coördinatie op het gebied van risk & compliance).

Onze afdeling is volop in ontwikkeling en we zijn enthousiast bezig met het inrichten en stroomlijnen van onze activiteiten. Onze waardepropositie is als volgt: het vergroten van leveranciersperformance, grip houden op issues & incidenten, in staat zijn om te sturen op kosten en zorgen voor een compliant bedrijfsvoering.

Mensen verschillen, gelukkig maar. Wij geloven erin dat diversiteit ons helpt om tot de beste oplossingen te komen. Elke dag werken we daarom aan een nog meer diverse en inclusieve omgeving, waarin iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn. Samen werken we aan een gezonde, veilige en duurzame samenleving.


Achmea Investment Management is een toonaangevende, innovatieve vermogensbeheerder waar zo’n 350 professionals werken. Onze klanten zijn vooral bedrijfstakpensioenfondsen, beroepspensioenfondsen en ondernemingspensioenfondsen. Met een beheerd vermogen van €200 miljard hoort Achmea Investment Management tot de top drie van de Nederlandse markt van uitbesteed pensioenvermogensbeheer. Ons succes is vooral te danken aan onze integrale fiduciaire aanpak. Binnen Achmea Investment Management verzorgt de afdeling Operations de juiste, tijdige en volledige administratie van de gevoerde producten. Trade Processing zorgt voor de juiste en beheerste administratieve afhandeling voor de klanten van Achmea Investment management.   

Jouw achtergrond

 • Ervaring met recordsmanagement en kennis van best practices op dit gebied.
 • WO werk-/denkniveau
 • Uitstekend begrip van privacyprincipes en -praktijken.
 • Uitstekend begrip van uitbestedingsrelaties en het wetgevend kader.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om complexe concepten duidelijk over te brengen.
 • Ervaring in projectmanagementondersteuning is een pluspunt.

Wat krijg je van ons

Als medewerker bij Achmea zet jij je elke dag in voor een gezonde, veilige én duurzame toekomst. En daar belonen we je graag voor! Natuurlijk krijg je bij ons een goed salaris, een mooie pensioenregeling mét lage eigen bijdrage (3,25%), 136 verlofuren (op basis van 34 uur per week) én korting op onze verzekeringen.
Maar er is meer!

34-urige werkweek

Een 34-urige werkweek is bij Achmea de standaard! Je werkt dan bijvoorbeeld 4 dagen van 8,5 uur. Zo heb je nóg meer tijd voor vrijwilligerswerk, een goed boek, mantelzorg óf jouw favoriete sport!

All You Can Learn

Onder de noemer All You Can Learn volg je opleidingen, cursussen en trainingen. De wereld van leren en ontwikkelen ligt bij ons aan je voeten!

Klimaatbudget

Kom je uiterlijk 30 november in dienst? Dan krijg je €2500 netto Klimaatbudget (bij fulltime dienstverband) om je huis te verduurzamen, duurzaam witgoed te kopen óf een elektrische fiets aan te schaffen. Dit bedrag is bedoeld voor producten en diensten die een bijdrage leveren aan verduurzaming en verbetering van het milieu.

Healthy initiatieven

Gezond werken vinden we belangrijk, dus zorgen we ook dat dit kan met een berg healthy initiatieven!

Persoonlijk keuzebudget

Je ontvangt maandelijks een persoonlijk keuzebudget, opgebouwd uit 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en 3,85% bovenwettelijk verlof. Je kiest zelf op welk moment je dit budget laat uitbetalen, je het gebruikt voor verlofsparen of dat je er vakantie-uren van koopt.

Over Achmea

Achmea staat voor Duurzaam Samen Leven. Een inclusieve samenleving waarin iedereen meedoet en plezierig en gezond met en naast elkaar leeft, is ons ideaalbeeld. Op een manier die langdurig kan voortbestaan. Goede reden om beter met onze leefomgeving om te gaan en duurzame oplossingen beter bereikbaar te maken. Voor iedereen!

Sollicitatieprocedure

Binnen 5 werkdagen reactie

Of er een volgende stap wordt gezet (en zo ja, welke), weet jij al binnen 5 werkdagen.

Het 1e gesprek

Tijdens onze 1e ontmoeting maken we kennis en bespreken we wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Een assessment

Nieuwsgierig als we zijn, willen wij meteen van alles van je weten. Via je device thuis vul je een online assessment in.

Het 2e gesprek

In een 2e gesprek zetten we de puntjes op de i en beantwoorden we de laatste vragen. Zo weten we beiden waar we aan beginnen.

Arbeidsovereenkomst

Allebei even enthousiast!? Samen met jouw toekomstige manager zet je alle afspraken over het werken bij Achmea op een rij.
Locatie:
Zeist
Meer informatie:
contactpersoon
 
Contact:
Jens Tjalsma
Recruiter
m. +31 6 2362 8610
E-mail
Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Beleidsexpert Ketenrelaties, Privacy & Recordsmanagement bij Achmea in Zeist inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
Vacaturenummer: a0w3W00000LMsFRQA1
 
Vacature geplaatst op 19-9-2023 11:14:43